logo-Club-Automobile-Aro-10-4x41-1

Totul a început în primavara anului 2007 când am reconditionat un ARO 10 din 1980, maşină la care s-a lucrat timp de doi ani pentru a o aduce în starea actuală.
Imediat ce bătrânul ARO 10 a ieşit pe străzile capitalei ne-am dat seama că nu suntem deloc puţini cei care simpatizăm acestă ramură a modei vintage, aşa că am hotărât să facem acest fenomen cât mai accesibil pentru voi.

SEDINTE FOTO

O şedinţă foto cu una dintre maşinile noastre poate fi cadoul ideal atât pentru un pasionat al fenomenului auto cât şi pentru oricine apreciază frumosul, esteticul şi bunul gust.

INCHIRIERE MASINI

Această alegere charismatică pe patru roţi înseamnă o pată de culoare dată evenimentului memorabil din viaţa noastră.

ALTE EVENIMENTE

ClubARO organizează plimbari în centrul Bucureştiului, în zonele limitrofe capitalei sau chiar în ţară pentru grupuri de turişti români sau străini.

Despre noi

Servicii oferite

Proiecte

ARO 10 a fost un vehicul off-road românesc produs de ARO între 1980 și 2006, considerat fratele mai mic al lui ARO 24.
În vreme ce ARO 24 poate fi considerat un SUV de dimensiuni medii, ARO 10 are aproximativ dimensiunile unui Jeep Wrangler. A fost produs în diferite caroserii, echipată cu motoare diferite (atât pe benzină cât și Diesel) și a fost disponibil atât în versiunea 4x2 cât și 4x4.
ARO 10 a fost vândut ca Dacia Duster în câteva piețe internaționale și ca ACM Enduro x4 în Italia (asamblat de ARO-Ciemme). Un model derivat din ARO 10, numit ARO Spartana, a fost produs începând cu anul 1997. Ultima generație de ARO 10, produsă din 1999 sub numele de ARO 10 Super, avea un design modificat și era construit pe un șasiu de ARO 24.